20 Şubat 2018 Salı

Türk Takvimine göre bebek cinsiyeti

Türk takvimine göre bebek cinsiyeti belirlemek diğer yöntemlere göre biraz daha kolaydır. Diğer yöntemlerde keşfetmeniz gereken çok yol var iken bu yöntemde sadece yaşınız ve hamile kaldığınız tarihi belirtmek gerekebiliyor.

Fakat sıkıntı şurada ki insanlar genelde hamile kaldığı tam tarihi hesaplayamıyor ve bir karmaşa yaşanıyor. Bu tarih tam olarak nedir? ilişkiye girilen tarih mi yoksa sonrasında gebeliğin başladığı tarih mi bunu kim nasıl bilebilir değil mi? bu yüzden diğer yöntemler daha çok göze çarpabiliyor.

Ama yine de Türk takvimine göre bebek cinsiyeti belirleme işine buradan da bakabilirsiniz. Böylece kafanızdaki bazı soru işaretleri de eksilmiş olabilir. Daha fazla yazmak istiyordum fakat çok yorgun ve uykusuz hissediyorum. Bebeğinize kız olsun erkek olsun iyi bakın.


Bu yüzden sevgili okurlar. Siz yine de eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın ve kesin sonuç veren yöntemleri araştırın, diğer yöntemler çer çöp bilindiği üzere. Neyse daha fazla uzatmanın alemi yok. Yalnız sevimli bebek bu kerata da he :) okuduğunuz için teşekkürler. Bebek cinsiyeti belirleme konusunda başarılar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder